Právě se nacházíte:

Lázně Darkov s mořskou vodou

Ponořte se do hojivé lázně a nechte působit léčivou sílu jodobromové vody. Vynikáme v léčení pohybového ústrojí, neurologických indikací a jsme považováni za jedny z nejúspěšnějších v České republice, přičemž výsledky léčby a hodnocení našich klientů tento fakt potvrzují.

Nově jsou pro širokou veřejnost otevřena Centra regenerace a moderní Svět vitality s atraktivním saunovým světem a ojedinělou kryokomorou. Naše moderní wellness centra jsou denně otevřena veřejnosti. Oblíbený Svět vitality nabízí sladkovodní bazén, jodobromový bazén s léčivými účinky jodobromové solanky, tři druhy saun, vířivky s výhledem do lázeňského parku a unikátní Polárium - léčba extrémním chladem (až -130°C).
 
V Centru regenerace můžete vyzkoušet řadu léčebných procedur. Odpočiňte si při masáži, ohřejte se v turbo soláriu, dopřejte si jednu z mnoha koupelí anebo udělejte něco pro své tělo a vyzkoušejte oblíbenou přístrojovou lymfodrenáž. Nabízíme jednodenní programy i vícedenní pobyty. Máte možnost vybrat si ze 17 léčebně-relaxačních lahůdek. Nudit se u nás rozhodně nebudete!