Právě se nacházíte:

Golf Resort Lipiny

Golf Resort Lipiny (Karviná-Lipiny) je osmnáctijamkový golfový areál, který svou nabídkou uspokojí profesionální hráče i začátečníky. Ve špičkově vybaveném golfovém resortu se nachází devítijamkové mistrovské hřiště, které je s 3567 metry (z černých odpališť) jedno z nejdelších v Evropě, osvětlené cvičné plochy pro zdokonalení hry, zajímavě architektonicky řešená restaurace a také dětské hřiště a dětský koutek pro nejmenší návštěvníky. Ceny jsou nastaveny tak, aby se tento sport stal opravdu dostupný široké veřejnosti v Karviné i okolí.

Na Mistrovském hřišti si každý golfista najde svou oblíbenou jamku. Například krásná jamka č. 2 bude pro golfistu velkou výzvou. Hraje se kolem vody, přes vodu a na vyvýšený green, kde je navíc třeba vyhnout se strategicky umístěnému bunkeru. Dalším oříškem bude dlouhý třípar na jamce č. 6. Trefit green z černých odpališť bude výzvou i pro zkušeného golfistu. Hned poté následuje dlouhá jamka č. 7 s 548 metry. Unikátem je dvojitý spojený green na jamkách č. 5 a 9 viditelný z terasy restaurace.
 
Veřejné hřiště bude v Karviné dokončeno na jaře a otevřeno zřejmě na přelomu května a června. Na celkové délce 1549 metrů je šest tříparů a tři čtyřpary. Na toto hřiště mají umožněn vstup i golfisti s minimální zkušeností. Stačí odpálit pár košíků na cvičných plochách a seznámit se s pravidly a etikou golfu. Veřejné golfové hřiště v Karviné je ideální pro zájemce, kteří si chtějí tento krásný sport vyzkoušet bez jakékoliv kvalifikace. Všem, včetně úplných začátečníků, se naskýtá ideální šance vyzkoušet si, o čem golf je.